0 új cikk érkezett
0 új hozzászólás

Személyautóval jutalmazza kamionsofőreit a Szemerey+Plus

Fizetett hirdetés

Fordokba, Suzukikba ülnek a kamionsofőrök - az Auto Fortnál láthattuk, miként is


A teherautó- és kamionsofőrök körében is egyre fontosabb kérdés a minőségi munkaerő megszerzése és megtartása. Ennek új, minden bizonnyal hatásos módszerét választotta a Szemerey+Plus.

%KA%Kamionból Mercedeseket használ a Szemerey+Plus, dolgozóinak most legnagyobb számban Focusokat adott%KA%

Kamionból Mercedeseket használ a Szemerey+Plus, dolgozóinak most legnagyobb számban Focusokat adott

Érdekes flottaátadásra invitált Védgát utcai központjába az Auto-Fort: Focusokat adtak át a Szemerey+Plus csapatának, ami hazánk egyre inkább meghatározó, több évtizedes szakmai múltra visszatekintő fuvarozási vállalkozása. Ezúttal nem a szolgáltatási kör bővítéséről van szó, hanem arról, hogy a cégvezetők úgy gondolták, mivel ők a piac legjobb sofőrjeit szeretnék megszerezni és hosszú távon megtartani, a lehető legjobb juttatási csomagot kívánják számukra adni.

%KA%Balról jobbra Szemerey Péter és Szemerey Lóránd, mint elmondták, sok dolgozójuk nem akarta elhinni, hogy új autóhoz juthatnak, ám ez a cég legújabb dolgozómegtartási programja%KA%

Balról jobbra Szemerey Péter és Szemerey Lóránd, mint elmondták, sok dolgozójuk nem akarta elhinni, hogy új autóhoz juthatnak, ám ez a cég legújabb dolgozómegtartási programja

Mint azt a 100 kamionnal rendelkező, azokhoz 150 sofőrt foglalkoztató, 100 százalékosan magyar tulajdonú Szemerey+Plus Fuvarozási és Logisztikai Zrt. alapítója és igazgatótanácsának elnöke, Szemerey Lóránd elmondta, a céges parkolóban szétnézve ugyanúgy koros autókat látott, ahogyan az a hazai utakon megszokott. "Ahhoz azonban, hogy munkatársaink kipihenten érkezzenek meg reggel, illetve kényelmesen térhessenek haza, mindenkinek jól jönne egy modern, biztonságos, a környezetet kevésbé szennyező autó, amilyenek egyébként a munkaeszközeik, azaz kamionjaink is. Minden munkatársunk számára felajánljuk, hogy a 3 hónapos próbaidő után lépjenek be a Szemerey+Plus Klubba, amely által személyautóhoz juthatnak. A dolgozók ráadásul autót és színt is választhatnak."

%KA%E héten 5 Focust adott át az Auto-Fort, amit várhatóan még e hónapban további 26 példány követ%KA%

E héten 5 Focust adott át az Auto-Fort, amit várhatóan még e hónapban további 26 példány követ

A tenderre 10 modellt hívtak meg, végül 2 modell nyert, a Ford Focus ötajtós és kombi változatai, valamint a Suzuki Vitara. A dolgozók nem csak modellt, színt is választhattak, legtöbben a Focus kombi mellett tették le voksukat. Bár a program kiírásakor a Szemerey+Plus novemberig történő autóátadást ígért dolgozóinak, az első 5 Focust már e héten átadták az Auto-Fortnál, de további 26 példányt várhatóan még e hónapban átadnak; Szemerey Lóránd külön köszönetet mondott a gyors ügyintézésért az Auto-Fort csapatának. Összességében már most is 50 autót ad át a Szemerey+Plus, azaz munkatársainak harmada új autóhoz jut. Mint azt Szemerey Lóránd elmondta, sokan hezitáltak, hogy éljenek-e a lehetőséggel, magyar szokás szerint azt kérdezték, "hol a csapda", pedig csapda nincs, az autókat teljes karbantartással, évi 40 ezer kilométeres, azaz igencsak nagyvonalú futásmaximummal használhatják.

%KA%A legjobb sofőröket keresi a Szemerey+Plus, mint mondják, a legjobb juttatási csomaggal%KA%

A legjobb sofőröket keresi a Szemerey+Plus, mint mondják, a legjobb juttatási csomaggal

Mint azt Gabay István, az Auto-Fort flotta értékesítési vezetője elmondta, a Szemerey+Plus valóban igen nagyvonalú ajánlatot tett dolgozóinak, a Focusokat nem az alap, hanem a gazdagabb, sok egyéb mellett tempomatot és sebességhatárolót, első-hátsó parkolóradart, tolatókamerát, első ülésfűtéseket és 8 colos, AndroidAuto és Apple CarPlay funkciós, valamint gyári navigációt is adó érintőképernyőt tartalmazó Business felszereltséggel adták át. Az autókhoz a Fordtól megszokott 5 év/150 000 km garancia jár, s a Ford Opció 2 éves visszavásárlási ajánlata is társul hozzájuk. Ez azt jelenti, hogy a dolgozók 2 év múlva egy másik új autóba ülhetnek majd be.

%KA%Gyári navigációs, telefontükrözős érintőképernyő és tempomat is van sok más mellett a frissen átadott Focusokban%KA% %KA%Gyári navigációs, telefontükrözős érintőképernyő és tempomat is van sok más mellett a frissen átadott Focusokban%KA%

Gyári navigációs, telefontükrözős érintőképernyő és tempomat is van sok más mellett a frissen átadott Focusokban

%KA%Biztonság és környezettudatosság a kamionoknál és az autóknál is, ezek érdekében pedig Michelin abroncsok%KA%

Biztonság és környezettudatosság a kamionoknál és az autóknál is, ezek érdekében pedig Michelin abroncsok

A Ford és a Szemerey+Plus együttműködésének csak az első lépése a Focusok átadása. Mint azt Szabó László, a Ford Közép- és Kelet-Európai Értékesítő Kft flotta-értékesítési területi vezetője elárulta, a Szemerey+Plus csapata hamarosan a Ford plug-in hybrid és elektromos áruszállítóit is kipróbálja, s megnézi, miként tudnák azokat is alkalmazni, hiszen a cég eddig is kiemelt figyelmet fordított arra, hogy a lehető legmodernebb, legszerényebb károsanyag kibocsátású járművekkel dolgozzon. Az Auto-Fort csapata természetesen mindent megtesz annak érdekében, hogy most átadott, illetve hamarosan átadásra kerülő Focusok is minél tovább szolgáljanak újszerű állapotban, igaz, a feltöltő nélküli (idén év végéig kapható), a turbósból származtatott 1.5 PFI motorok az elkövetkezendő években vélhetően csak alap karbantartásokat, azaz folyadék- és szűrőcseréket fognak igényelni.

%KA%Idén még kaphatók, flottás autókba kifejezetten ajánlhatók a turbó nélküli, 1,5 literes, háromhengeres, 123 lóerős PFI motorok, amelyek a Szemerey+Plus autóiba is kerültek%KA%

Idén még kaphatók, flottás autókba kifejezetten ajánlhatók a turbó nélküli, 1,5 literes, háromhengeres, 123 lóerős PFI motorok, amelyek a Szemerey+Plus autóiba is kerültek

Fizetett hirdetés
Ez is érdekes lehet:
 

Ínségpróbán a hibrid, a dízel, a szívó és a turbós benzines

Nem összehasonlító teszt, csak fogyasztáspróba: négy teljesen különböző, ám kivétel nélkül családi...

Vállalható Astra 200 ezer forintért? Szétnéztünk az eladó rendőrautók között

Idén sem marad el a valahai rendőrautók árverése. Vajon lehet értelmes négykerekűt találni a...

City Taxi: 20 Toyota Prius bizonyítja, hogy ma még a hibrid a legjobb, taxizásra is

Egy-két villanyautó még csak kirakat, a hibrid taxik azonban világszerte és itthon is jól szolgálnak...

Irány a Balaton! De merre?

Most már aztán tényleg megkezdődött a szezon, tömegek zarándokolnak vízközelbe, majd vissza a...

Teslát idéző megoldásokat is kínál a hazai fejlesztésű Gorilla S10 autóvédelmi rendszer

Egy profi autóvédelmi rendszerrel nem csupán egy terméket, hanem szolgáltatást is vásárolunk...

Olcsó nyugatiból kultjármű: Volkswagen Scirocco 1.6 GL, 1979

A Scirocco húsz éve még elment napi járósnak, aztán ciki lett, de mára megbecsült hobbiautó...

Megtörtént eset: közúti veszélyeztetésből totálkár

Érdekes történet: a károsult maga határozhatta meg, hogy milyen jóvátételt kér attól, aki autójának...

Járási rendszámok jövő évtől: 168 félét gyárthatnak

Jövőre területi, a kistérségeket nyugdíjazó járások alapján kiosztott, 168 különféle régiót jelölő...

Árharc: Peugeot 5008 vs. Skoda Kodiaq

Idén a Peugeot és a Skoda is SUV köntösben hozott lényegében hétüléses egyterűt. Akad különbség...
 

A cikk galériája

FB_share
Küldés e-mailben

Tetszett a cikk?

Iratkozzon fel hírfigyelőnkre! 
(Mi ez?)Ne maradjon le a legfrissebb autós hírekről, bemutatókról, tesztekről, benzinár-változásokról! Írja ide e-mail címét, és a fontos hírekről értesítjük.

(E hírfigyelőről bármikor leiratkozhat a küldött levél alján lévő linkkel. Az adatvédelmi elveket maximálisan tiszteljük, a címet nem adjuk ki harmadik félnek.)
Jogi nyilatkozat* Hozzájárulok ahhoz, hogy az Adevinta Classified Media Hungary Kft. részemre közvetlen megkeresés módszerével a saját, illetve harmadik személyek áruira és szolgáltatásaira vonatkozó reklámot közöljön (pl. promóciós célú elektronikus levelet, hírlevelet, vagy reklámot tartalmazó elektronikus levelet küldjön) és a fentiekben ebből a célból megadott adataimat kezelje és felhasználja.
Az Adevinta Classified Media Hungary Kft. a megadott személyes adatokat bizalmasan kezeli és harmadik fél számára nem adja át. A reklám közléséhez, illetve a személyes adatok kezeléséhez megadott hozzájárulás visszavonásig érvényes.
A hozzájárulás bármikor korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen visszavonható.
Feliratkozom

Új hozzászólás írása

Hozzászólás *
 (BBCode formázások engedélyezettek) A következő BBCode formázások engedélyezettek:
[url=http://www.pelda.hu] Link neve[/url]
[b]félkövér[/b]
[i]dőlt[/i]
[u]aláhúzott[/u]
egyéb más BBCode és HTML kód használata nem megengedett.

F
D
A
URL

Friss tesztek

Év Magyar Autója összevetés: Audi e-tron, Kia e-Niro, Merecedes-Benz EQC, Renault Zoe

Villanyautós villámteszt: az igények szabják meg a győztest Videó

Az Év Magyar Autója zsűrivel elsőként kaparintottuk meg az új Renault Zoét, rögtön össze is vetettük a legfontosabb idei elektromos újdonságokkal. Ahhoz képest, hogy ő a legolcsóbb, nagyon derekasan helytállt.


Könyörög egy sportmotorért – Mazda3 Skyactiv-X teszt

Várjuk a csodát – Mazda3 Skyactiv-X

Csodamotort adott volna a világnak a Mazda? A Skyactiv-X egy különleges szerkezet, de mit érzékel belőle a felhasználó, akit teljesen hidegen hagy, hogy épp egy mérhetetlenül egyedi megoldást vezet?


Őszinte. Brutális, de őszinte... – Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio teszt

Agresszív kismalac – Alfa Romeo Stelvio QV

Azért szeretjük az agresszív kismalacot, mert gátlástalanul kimondja mindazt, amire mi is gondolunk. Általában mondjuk fájdalmasan kellemetlen, de végülis csak önmagát adja, se többet, se kevesebbet.

Még több teszt
Hirdetés

Címlapon


Friss cikkek

Kipróbáltuk a friss Toyota C-HR-t az új kétliteres hibrid motorral

Megtanít okosan vezetni az új Toyota C-HR - Menetpróba

2 napja – Újdonság

Hatalmasat tarolt a piacon a Toyota C-HR, amikor 2016-ban megjelent. Napjainkban már 400 000 példány gördül Európa útjain, de még a legnépszerűbb típusok életében sem maradhat el a ráncfelvarrás. A C-HR esetében a lemezek alatt történt a nagyobb változás.


Teslát idéző megoldásokat is kínál a hazai fejlesztésű Gorilla S10 autóvédelmi rendszer

Egy autóvédelmi rendszer, és ami mögötte van: Gorilla S10

5 napja – Sztori

Egy profi autóvédelmi rendszerrel nem csupán egy terméket, hanem szolgáltatást is vásárolunk, így nem mindegy, hogy kik, miként csinálják.


600 literes csomagtér, minőségi ugrás – Rengeteget fejlődött az Octavia

Úton a luxus felé – Ültünk az új Skoda Octaviában!

6 napja – Újdonság

Hatalmas szakadék tátong az Octavia és a többi modell között, mióta tegnap este bemutatták az új kompaktot. Európa egyik legnépszerűbb autója érzésre is a prémium felé lépett, legalább kettőt.


Használtautó.hu

CHEVROLET SPARK 1.0 8V Elite Klíma

CHEVROLET SPARK 1.0 8V...

Ár: 625.000 Ft

Évjárat: 2006 / 2

Kivitel: Ferdehátú

Üzemanyag: Benzin

SKODA OCTAVIA Combi Scout 2.0 FSI

SKODA OCTAVIA Combi Sc...

Ár: 3.200.000 Ft

Évjárat: 2009 / 1

Kivitel: Kombi

Üzemanyag: Benzin

BMW X6 xDrive35d Aut. 5 személyes

BMW X6 xDrive35d Aut....

Ár: 5.499.000 Ft

Évjárat: 2009 / 11

Kivitel: Városi terepjáró (crossover)

Üzemanyag: Dízel

Még több autó

Kövess minket a Facebookon is!