0 új cikk érkezett
0 új hozzászólás

Megtalálod, amit keresel! – Bejártuk a SzerszamKell.hu üzletét

Fizetett hirdetés

Több mint százezer termék közt sem veszel el – Szétnéztünk a SzerszamKell.hu-nál!


Nem csak online webáruház a SzerszamKell.hu, tisztességes üzletet tartanak fenn, ahol az összes raktáron lévő termék megtalálható. Körülnéztünk náluk.

%KA%Bejártuk a SzerszamKell.hu webáruház üzletét, mert nem csak webshopot, valódi üzletet is üzemeltetnek%KA%

Bejártuk a SzerszamKell.hu webáruház üzletét, mert nem csak webshopot, valódi üzletet is üzemeltetnek

Magyarország egyik legnagyobb online barkácsáruházában jártunk, a SzerszamKell.hu érdi üzletében, ahol már korábban is próbálhattuk néhány népszerű és nagyon hasznos terméküket. Cseréltem náluk olajat a BMW-n saját kezűleg, azokkal az eszközökkel, amiket a polcokról frissen válogattunk össze. Kipróbáltuk a több mint 90-féle emelőválaszték népszerűbb darabjait is, mert szinte mindenből tartanak készleten. Az érdi üzlet több mint 10 éve várja már a vásárlókat, és ez idő alatt a SzerszamKell.hu hazánk egyik legnagyobb online barkácsáruháza lett. Az online felület kezelhetősége egyszerű, több mint 100 000 termék között válogathatunk, és garantált, hogy bármit megtalálunk, amire szükségünk lehet autószereléshez, kertrendezéshez, bármiféle műhely berendezéséhez, barkácsoláshoz. A raktáron lévő termékek akár egy napon belül kiszállításra kerülnek, de a webes felület nem minden.

A webáruházak korában egyre kevesebb az olyan bolt, ahol jó áron vásárolhatunk és esetleg még meg is nézhetjük a terméket. A SzerszamKell.hu ilyen, az érdi üzletükben jártunk.

%KA%Könnyű és gyors a keresés a webshopon, több mint 100 000 termék között válogathatunk%KA%

Könnyű és gyors a keresés a webshopon, több mint 100 000 termék között válogathatunk

%KA%Egyesével, vagy készletben is találunk szinte minden méretben szerszámot, bit fejet, csőkulcsot%KA% %KA%Egyesével, vagy készletben is találunk szinte minden méretben szerszámot, bit fejet, csőkulcsot%KA%

Egyesével, vagy készletben is találunk szinte minden méretben szerszámot, bit fejet, csőkulcsot

Frekventált helyen, a város központjához közel találjuk a SzeszamKell.hu 1300 négyzetméteres üzletét. Nem nehéz észrevenni, a bolt lényegében összenőtt hazánk egyik legnagyobb autóalkatrész áruházával, szinte még a bejáratuk is azonos. Annyira jó kapcsolatot ápolnak, hogy a két üzlet még egymástól is vásárol, a SzerszamKellnél például ugyanazt a szélvédőmosó folyadékot kapjuk, csak nem kell hozzá sorban állnunk. A sárga ajtón belépve egy tisztességes csarnokban találjuk magunkat, mindenfelé szerszámok, eszközök, tárolódobozok, szerszámos kocsik halom számra.

Már első ránézésre egy olyan hely, ahol a barkács hajlamú emberek egy kicsit elveszhetnek.

Böngészhetnek, mindent átnézhetnek, kiválaszthatják maguknak, ami leginkább szimpatikus. Egyes termékek egyszerűen raklapokon vannak kihelyezve, ezek gyorsan fogynak, míg más eszközöket, minőségi szerszámokat hívogató display polcokon találunk meg.

%KA%Szinte minden, ha nem tényleg minden szükséges autós szerszám kapható, otthoni szereléshez és profi műhelyek számára is%KA% %KA%Szinte minden, ha nem tényleg minden szükséges autós szerszám kapható, otthoni szereléshez és profi műhelyek számára is%KA%

Szinte minden, ha nem tényleg minden szükséges autós szerszám kapható, otthoni szereléshez és profi műhelyek számára is

%KA%A boltban való tájékozódás egyszerű, a szekciókat ilyen táblák jelzik%KA%

A boltban való tájékozódás egyszerű, a szekciókat ilyen táblák jelzik

Mennyire egyszerű eligazodni? Elég csak a sorok fölé pillantani és könnyen megtaláljuk azt a részleget, amelyiket keressük. Az autószereléshez szükséges szerszámokat a bejáraton belépve egyenesen hátul találjuk. Bátran kijelenthető, hogy minden is található a polcokon a legkisebb villáskulcstól a legnagyobbig, a 70-es már súlyos fegyvernek tűnik, tisztességes darab, de mint látszik, ilyen is van raktáron. Bit fejek, csavarhúzók, csőkulcsok egyesével és készletben, kerékkulcsok minden méretben. Speciális eszköz is van mindig raktáron, mint például a 21 darabos féknyereg visszanyomó készlet, vagy épp az olajszűrő-leszedő készlet, de nagyobb műhelyszerszámok és eszközök is elérhetőek az olajgyűjtő hordótól a motorkiemelő zsiráfon át a sűrített levegős, légpárnás emelőig.

%KA%Professzionális szerszámok és speciális eszközök is kaphatóak%KA%

Professzionális szerszámok és speciális eszközök is kaphatóak

%KA%Több mint 100 000 termék érhető el szinte azonnal, akár raktárról is, a maszkok fogynak most a legjobban%KA% %KA%Több mint 100 000 termék érhető el szinte azonnal, akár raktárról is, a maszkok fogynak most a legjobban%KA%

Több mint 100 000 termék érhető el szinte azonnal, akár raktárról is, a maszkok fogynak most a legjobban

Népszerű a 108 darabos szerszámkészlet 13 730 forintos áron és a 177 darabos, teljesen felszerelt Yato fiókos szerszámoskocsi 145 900 forintért. Ezek mind nem épp az egyszer használatos eszközök és nem az otthoni barkácsolást szolgálják, éppen ellenkezőleg.

A temérdek szerszám és eszköz mellett persze sok más egyéb is megtalálható, beszerezhető. Különböző barkács anyagok, gumicsövek, festékek, aeroszolos termékek és a legtöbb szükséges munkavédelmi felszerelés.

A jelen időszak érdekessége, hogy a munkavédelmi eszközökből és ruházatból most éppen a védőmaszk a legnépszerűbb.

Az elmúlt egy héten közel 200 000 maszkot adtak el, aminek a nagy része egyenesen Kínába került, de továbbra is óriási iránta a kereslet.

%KA%1300 négyzetméteren böngészhetünk, kézbevehetjük, tanácsot kérhetünk a kiszemelt eszközről, de a webshopos megrendeléseket is itt vehetjük át%KA%

1300 négyzetméteren böngészhetünk, kézbevehetjük, tanácsot kérhetünk a kiszemelt eszközről, de a webshopos megrendeléseket is itt vehetjük át

A SzerszamKell.hu érdi üzlete a webshopban vásárolt termékek átvevőpontjaként is szolgál. A boltba belépve balra hátul találjuk az átvevőpultot, tehát nem a kasszánál. Egyébként a környék autószerelői, miután átvették az alkatrészeket a szomszédos üzletben, szinte mind innen szerzik be a szükséges felszereléseket. Mindenki csak nyer ezzel a helyzettel. Tavaly több mint 100 000 vásárló látogatott személyesen az üzletbe. Idén már nem is számolnak kevesebbel hazánk egyik legnépszerűbb online barkácsáruházában, ahol a ház, a garázs, a műhely körüli, és számos további szükség megoldásaihoz találhatunk eszközt és alapanyagot is.

%KA%Az érdi üzlet mellett közvetlenül autóalkatrészüzlet is van, szinte egy helyen kapunk meg mindent, ami az autójavításhoz, karbantartáshoz kell%KA%

Az érdi üzlet mellett közvetlenül autóalkatrészüzlet is van, szinte egy helyen kapunk meg mindent, ami az autójavításhoz, karbantartáshoz kell

Fizetett hirdetés
Ez is érdekes lehet:
 

Van idő felkészülni, megjelent a januártól hatályos útdíj-rendelet

A Magyar Közlöny december 30-i számában megjelent az útdíjfizetési rendszer módosításáról szóló...

Dacia Duster 1.2 TCe kontra Suzuki SX4 S-Cross 1.6l VVT összehasonlító teszt

Vajon a magyar gyártású Suzuki SX4 S-Cross lenyomja a piac kedvencét, a Dacia Dustert? Melyik...

Lényegében 2012-ben változott utoljára a regisztrációs adó - van is baj vele

Egyre több a hibrid autó a piacon, ez pedig a kisebb belső égésű motoros autóknál megdöbbentő...

Még egy csokornyi információ az E10 üzemanyagról

Lassan negyed éve velünk van az E10, hiszen már december végén megjelent a töltőállomásokon...

Budapest-Bamako: a befutó után is érkeznek még érdekes beszámolók

Bár a Budapest-Bamako mezőnye vasárnap befutott Sierra Leone fővárosában a célba, a nagy hajtás...

Idén húzhatja be a harmadik X-et a Renault Clio

A világ legkelendőbb francia autója idén tölti be a harmincadik életévét. Persze hivatalosan...

Minden az LPG átépítésről és a gazdaságosságáról

Az autógáz még ma is bőven gazdaságos. De kinek éri meg ez a környezetkímélő üzem? Milyen egy...

Ikarus 30: hatvan éves a nejlonbusz

Botránnyal kezdődött az élete, igazából nem vált be a forgalomban sem, mégis maradandó nyomott...

A héten cikkben már beszámoltunk az új Vitaráról, de most a podcastban el is meséljük a próbáját

Egyre kevésbé népszerűek a dízelek, jönnek fel az alternatív hajtású autók, körükben még a hibridek...
 

A cikk galériája

FB_share
Küldés e-mailben

Tetszett a cikk?

Iratkozzon fel hírfigyelőnkre! 
(Mi ez?)Ne maradjon le a legfrissebb autós hírekről, bemutatókról, tesztekről, benzinár-változásokról! Írja ide e-mail címét, és a fontos hírekről értesítjük.

(E hírfigyelőről bármikor leiratkozhat a küldött levél alján lévő linkkel. Az adatvédelmi elveket maximálisan tiszteljük, a címet nem adjuk ki harmadik félnek.)
Jogi nyilatkozat* Hozzájárulok ahhoz, hogy az Adevinta Classified Media Hungary Kft. részemre közvetlen megkeresés módszerével a saját, illetve harmadik személyek áruira és szolgáltatásaira vonatkozó reklámot közöljön (pl. promóciós célú elektronikus levelet, hírlevelet, vagy reklámot tartalmazó elektronikus levelet küldjön) és a fentiekben ebből a célból megadott adataimat kezelje és felhasználja.
Az Adevinta Classified Media Hungary Kft. a megadott személyes adatokat bizalmasan kezeli és harmadik fél számára nem adja át. A reklám közléséhez, illetve a személyes adatok kezeléséhez megadott hozzájárulás visszavonásig érvényes.
A hozzájárulás bármikor korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen visszavonható.
Feliratkozom

Új hozzászólás írása

Hozzászólás *
 (BBCode formázások engedélyezettek) A következő BBCode formázások engedélyezettek:
[url=http://www.pelda.hu] Link neve[/url]
[b]félkövér[/b]
[i]dőlt[/i]
[u]aláhúzott[/u]
egyéb más BBCode és HTML kód használata nem megengedett.

F
D
A
URL

Friss tesztek

Alapmotorral próbáltuk az új Renault Capturt

Francia magaskényelem - Renault Captur TCe 100 villámteszt

Izmosabb, maszkulinabb megjelenéssel hódít az új Renault Captur. Ugyanakkor az erőteljesebb megjelenés mellett aprócska, egyliteres motorral is megrendelhető, most ezt az alap hajtásláncot próbáltuk ki.


Hyundai Kona 1.6 GDi Hybrid 2 WD DCT teszt

Arany középút - Hyundai Kona hibrid teszt

Nem bízza a véletlenre a Hyundai, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő Kona modellt. Rendelhető benzines, dízel, villanyhajtású és most már hibrid változat is. Utóbbi egy igazi arany középútnak tűnik.


Keménykedés mindenek felett – BMW X4 M Competition teszt

Menőségérzet – BMW X4 M Competition

A Competition modellek nem épp versenyautókat takarnak a BMW-nél, csupán a legkeményebb kiviteleket. Ez pedig az X4 M Competition esetében 510 lóerőt és őrülten jó stabilitást jelent.

Még több teszt
Hirdetés

Címlapon


Friss cikkek

Megérkeztek a hazai piacra a DS villamosított modelljei

Jól áll a DS-nek a villamosság

Tegnap – Újdonság

Bekeményít a DS az elektromobilitás terén, mindegyik modelljéből érkeznek a részben vagy teljesen villanyhajtású változatok.


Ráncfelvarrást kapott a Renault zászlóshajója, a Talisman

Öt év után frissül a Renault Talisman

2 napja – Újdonság

Szokatlan módon már fél évtizede nem nyúltak a franciák a nagyautójukhoz, most is leginkább csak a technológiát frissítették - bár a stílusra így sem lehet panasz, a szegmensben még mindig ez az egyik legvonzóbb szedán.


Még egy csokornyi információ az E10 üzemanyagról

E10 a kutakon - miért kellett ez, mit kell tudni róla?

2 napja – Sztori

Lassan negyed éve velünk van az E10, hiszen már december végén megjelent a töltőállomásokon. Írtunk róla már többször, most pedig bevezetésének okait, következményeit néztük meg.


Használtautó.hu

FORD C-MAX 1.6 TDCi. szervízkönyv. klíma

FORD C-MAX 1.6 TDCi. s...

Ár: 1.661.300 Ft

Évjárat: 2010

Kivitel: Egyterű

Üzemanyag: Dízel

VOLKSWAGEN GOLF VII 1.4 TSI. Highline. klíma

VOLKSWAGEN GOLF VII 1....

Ár: 3.255.200 Ft

Évjárat: 2013

Kivitel: Ferdehátú

Üzemanyag: Benzin

AUDI A6 3.0 TDi. automata. 4x4

AUDI A6 3.0 TDi. autom...

Ár: 4.916.900 Ft

Évjárat: 2012

Kivitel: Kombi

Üzemanyag: Dízel

Még több autó

Kövess minket a Facebookon is!